Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

21/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

21 Kasım 2023

21/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Zonguldak Esnaflarından , Harbiye Erden’in eşi , Nezahat Çavuş , Mehmet Erden ve MTA Batı Karadeniz Bölge MüdürüSalih Erden’in babaları , Merhum Fikri Çavuş , Hediye ve Funda Erden’in kayınpederi , Burak Çavuş , İlayda Sanem Can , Emrah ve Fatih Erden’in dedesi , Yılmaz ERDEN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzunmehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kozlu Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Yılmaz Erden’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Eda Yüksek’in eşi , Güngör Yüksek ve Şerif Mehmet Yüksek’in oğlu , Ahmet Yüksek’in kardeşi , Aleyna Sönmez ve Dilşah Yüksek’in babası , Derda YÜKSEK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzunmehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Derda Yüksek’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi veyakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden ,Songül Köroğlu’nun eşi , Koray ve Kubilay Köroğlu’nun babası ,Ontemmuz Mahalle Muhtarı Tacettin Köroğlu’nun kayınbiraderi , Muzaffer KÖROĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Köroğlu Camiinde kılınacak öğle namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Muzaffer Köroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.